Tjenester

Alle tjenester tilbys over hele Norge.

Samtaler og terapi fungerer fint over videosamtale på nett. Ønsker du et kurs med en vennegruppe, på arbeidsplassen eller i menigheten, kommer jeg gjerne til dere.

Samtale

Dersom du ønsker hjelp til hverdagsutfordringer du ikke får endret på egenhånd, ta kontakt for en eller flere samtaler der vi kan jobbe med endring. Eksempler på tema kan være stress, prioriteringer, fremtidsvalg, komme nærmere det livet du ønsker deg, selvbilde, øke mestringsfølelse som forelder, etc.  Pris: 750kr timen for enkeltpersoner. 900kr/t for par/familie.

Terapi

Har du opplevd vonde situasjoner som fortsatt sitter i deg og preger deg på en negativ måte? I terapisamtaler vil vi jobbe med å gi et større perspektiv på traumet og din opplevelse av det, slik at smerten kan reduseres/fjernes og du får økt selvtillit og livsglede.

Pris: 750kr timen for enkeltpersoner. 900kr/t for par/familie.

Selvutviklingskurs

Tid for å prioritere deg selv?

Bli med på et kurs over flere kvelder der du får god undervisning om ulike tema for personlig vekst. Det vil også være tilrettelagt prosesseringstid for å ta nye steg. Enkel servering. 

Samlivskurs

Er du i et forhold som du ønsker å investere i?

Kurset bygger på forskning og kurs utviklet av verdens fremste samlivsforsker, John Gottman. Det vil være relevant både om dere har levd sammen i flere tiår eller om dere akkurat har flyttet sammen. Om dere har det fantastisk, om dere har blitt innhentet av hverdagens rutiner, eller om du lurer på hvor kjærligheten ble av. Kurset legger til rette for at dere får se hverandre i nytt lys. Det vil være satt av tid for hvert enkelt par til å prosessere undervisningen og bli bedre kjent med hverandre. Det vil styrke vennskapet mellom dere og gjøre dere bedre rustet til et langt liv sammen.

 

Det er også mulig å booke kurset kun for dere to som par med noe personlig tilrettelegging om ønskelig.

Andre kurs og undervisninger

Jeg tilbyr undervisning/kurs fra to timer, helgekurs og kurs ukentlig over flere kvelder. I tillegg til samlivskurs og selvutviklingskurs er jeg tilgjengelig for foreldreveiledningskurs og undervisninger om relasjoner, traumer, følelser med mer. Ta kontakt om noe av dette virker interessant, så kan jeg tilpasse undervisning til ditt behov. Jeg kan tilby kurs for både store og små grupper. Pris på kurs etter nærmere avtale.