top of page
Søk
  • Hilde

Hvordan har du det egentlig?


Jo takk, bare bra! Eller...når jeg tenker meg om er jeg egentlig litt sliten. Overveldet. Men jeg har det jo bra, altså. Jeg bor i verdens rikeste land, har en flott familie og trives med livet generelt. Samtidig er det noe jeg skulle ønske var annerledes...

Kjenner du deg igjen?

Har du satt deg ned og kjent på hva du skulle ønske var annerledes?

Kanskje kan det hjelpe å sette seg ned å skrive det ut på et ark. Som en dagbok, som en liste eller som et tankekart.

Noen ganger er det nok med en prat med en god venn.

Andre ganger kan det vær godt å snakke med en som står litt utenfor. En som tåler å høre akkurat hva du kjenner på og har kompetanse til å hjelpe deg gjennom det.

Alt for ofte venter man for lenge med å ta tak i livet sitt. Det vanligste er nok å vente til man gir opp at det noen gang kan bli bedre... Man mister håp og energi og livsglede. Troen på at selvbildet, samlivet eller arbeidslivet kan bli slik man drømte om en gang.

Er det ikke rart at vi gjerne har regelmessige turer til frisøren, om ikke annet, så for å stusse etterveksten. Også lar vi være å ta en time hos terapeuten bare fordi vi ikke har gjort det før. Vi kan være modige og teste ut ulike frisører og hele bygda ser resultatet, men å prøve en terapeut der bare du vet hva vi snakket om har en større terskel.

Hva hindrer deg i å ta kontakt? Er hinderet mer verdifullt for deg enn din egen helse?

Gi deg selv en sjanse og be om hjelp til et bedre liv!


49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page